Introductiedag van 1B

Op vrijdag 25 september hebben wij onze alternatieve introductiedag gehouden. De twee dagen durende introductie hebben wij helaas moeten inkorten en in een dag doen. Zonder slapen. Jammer, maar toch hebben wij een geweldige dag gehad.

Wij zijn ’s morgens begonnen met een levend ganzenbordspel. Door de hele school, op het plein en in de gymzaal hebben de leerlingen uiteenlopende opdrachten uitgevoerd. Zonder uitzondering was iedereen goed en met plezier bezig!

Na het spel hebben wij een graffiti-workshop gehad. Leerlingen hebben eerst een ontwerp gemaakt waarna ze onder begeleiding van Kevin en ons aan het werk zijn gegaan. Ze hebben allemaal eigen naam op een bord gespoten.

Na de graffiti-workshop hebben wij zelf pizza gemaakt. Eerst de ingrediënten samen gesneden en daarna heeft een ieder zijn eigen pizza belegd. Het resultaat was verrukkelijk!

’s Middags zouden wij nog een speurtocht doen, maar door tijdsgebrek hebben wij dat helaas moeten annuleren. We hebben wel afgesproken dat wij deze activiteit op een ander moment gaan doen.

Al met al een leuke en leerzame dag gehad.